Exclusief

Wil je dat Roots een (eenmalige) rol speelt binnen jouw bedrijf om te zorgen dat jouw team of organisatie hun wortels echt omarmt? We denken graag mee en hebben verschillende mogelijkheden om te inspireren, motiveren of activeren!

Mail direct

Heb je ons nodig?

Traject

Wil jij dat Roots samen met jou het fundament voor je bedrijf legt? We hebben elk jaar plek voor een paar exclusieve samenwerkingen. Dus neem contact op met ons en we maken graag - op basis van de behoeften - een offerte op maat. 

Contact

Eenmalig

Wil jij de Roots Magic in huis halen? Wat leuk! Dat doen we heel graag. Uiteraard in afstemming met het doel en de context. Denk aan:

  • Teambuilding 
  • Team Talents Workshop
  • Keynote 'Roots'
  • Moderator/Facilitator 
  • Creative Thinking workshop
Contact

Testimonials

"Het boven water halen van onze 'roots' heeft op alle vlakken binnen de organisatie meer richting gegeven aan de dagelijkse gang van zaken. Het brengt een scherpere koers waardoor goede beslissingen maken eenvoudiger is geworden."

Aelwyn Hettinga
Founder Omnimap

"Roots pakt een hele natuurlijke rol aan die iedereen accepteert. Respectvol en tegelijkertijd op de juiste momenten kritisch en een spiegel. Dat is zelf heel lastig te doen en daarom kwamen we snel tot de kern."

Arjan Strijker
CEO Fundsup

"De sessies om terug te gaan naar onze kracht heeft veel losgemaakt. Enerzijds meer verbinding, omdat je echt even de diepte ingaat. Daar heb je eigenlijk nooit tijd voor. Anderzijds maakt het ook helder waar je voor staat en wat je vooral niet meer moet doen."

Eliane Bernard
Founder House of Deeprelax

Een greep uit onze 'cut the crappers'

"YOU EITHER WALK INSIDE YOUR STORY AND OWN IT, OR YOU STAND OUTSIDE YOUR STORY AND HUSTLE FOR YOUR WORTHINESS"

 

 - Brené Brown -

WAAROM ROOTS

Ons hart gaat sneller kloppen van mensen die doen waar ze in geloven. Jij hebt vast ook mensen om je heen die je echt inspireren met hun passie of daadkracht. Maar om daar te komen zijn ze niet over één nacht ijs gegaan. Ze hebben veel geïnvesteerd in hun wortels. Wortels die inmiddels zo sterk zijn dat 'tegenslagen' vaak sneller overwaaien in vergelijking met anderen. 

Onze passie is om mensen te leren om hun wortels zelf te ontdekken en versterken, zodat ze echt in hun kracht (blijven) staan. Door verschillende tools zoals TMA, NEI of onze eigen Back to the Roots dagen willen we het toegankelijk maken om in je wortels te investeren.

Een business is gebouwd door mensen, dus daar start ook de reis naar de roots. Als je weet wat je kan, weet je ook waar je toekomst ligt. Met energie, succes en voldoening als resultaat. Het is toch een no-brainer om daarmee aan de slag te gaan?

Lees hier meer over onze eigen wortels