(Re)treat Yourself

Hoofd leeg, nieuwe energie en weg met de crap!

2 oktober 2024 | 09.30 - 16 uur | Zwier in Vinkeveen

Yes, ik ben erbij!

Heb jij...

wel eens het gevoel alsof er iets je probeert wakker te schudden? Iemand die je aandacht wil opeisen. En nee, dan bedoelen we niet die opdrachtgever die je voor het karretje probeert te spannen. Potenti√ęle klanten die je grenzen opzoeken. Of¬†je kinderen die het niet OK vinden dat ze niet op hun telefoon aan tafel mogen¬†zitten. Terwijl jij soms onder het eten dat ene belangrijke telefoontje opneemt. #guilty

Nee, het is je eigen stem die fluistert dat je hier iets te doen hebt. Het geeft je een gevoel van onrust, maar tegelijkertijd ook van 'excitement'. Wat het precies betekent, weet je nog niet helemaal. Maar je voelt aan alles dat je meer kan. Meer te brengen hebt. Meer te geven. En dat je ook meer mag ontvangen. 

Dan is (Re)treat Yourself voor jou.. 

We leggen de vinger op de juiste plek

Je zwakke punten spotten, begrijpen en verbeteren is √©√©n ding. Maar je eigen talenten inzetten, unieke krachten benutten en meer vertrouwen op je intu√Įtie en persoonlijke ervaringen. Dat is¬†iets heel anders. ¬†

Tijdens (Re)treat Yourself helpen de Founders van Roots en Human Design Expert Viriginia van Dijk jou de vinger op de juiste plek te leggen. Zodat je de verbinding tussen je hart en brein kan ervaren en nieuwe inzichten over jezelf, je brein en Human Design opdoet. 

En je na afloop van de dag met een grote glimlach op je gezicht de deur uitloopt. Zonder het gevoel dat er allemaal tabbladen in je hoofd open staan. Maar juist met frisse, nieuwe energie en inspiratie. En een boost in je zelfvertrouwen. 

Voor wie is deze dag?

Voor ondernemende vrouwen zoals jij, die voelen dat ze veel meer te brengen hebben. Niet door harder te werken, maar door echt te doen waar je in de basis het allerbest in bent. 
  • Je hebt al stappen gezet in je ontwikkeling, bent nieuwsgierig naar meer en staat open¬†om¬†jezelf nog beter te snappen.¬†
  • Je bent succesvol, maar het mag een tikkeltje dieper gaan voor je. Zonder graven en wroeten. En graag met meer voldoening.¬†
  • Je weet dat er nog veel meer inzit. Meer impact, meer kracht, meer creativiteit. Het komt er alleen (nog) niet uit. Soms vind je zoveel leuk dat je niet weet waar te beginnen. En soms deins je toch stiekem terug bij spannende keuzes.

Wat (Re)treat Yourself jou oplevert

Een dag om samen met ons te leren, reflecteren en genieten. Allemaal in het teken van persoonlijke en zakelijke groei. (Her)ontdek je oude, nieuwe of vergeten delen van jezelf en doe zoveel nieuwe inzichten op, dat je vol inspiratie en energie de auto terug naar huis instapt.
  • It‚Äôs a treat voor jezelf, waarin die verbinding met je hart en brein gaat ervaren en je na afloop weer die zelfverzekerde, ge√Įnspireerde vrouw voelt
  • Een unieke combinatie van neurowetenschap, Human Design en persoonlijke ontwikkeling die je niet zo snel op een ander evenement tegenkomt
  • Je gaat anders (leren) kijken naar jezelf, je brein en je superpowers
  • Je doet nieuwe, mooie inzichten op die je weer een stapje verder op weg helpen¬†
  • Je netwerk groeit met¬†35 like minded vrouwen die net zoals¬†jij persoonlijke √©n zakelijke groei belangrijk vinden

Alle details op een rij:


Datum: 2 oktober 2024


Tijd: 10.00 - 16.00 (inloop 09.30)


Experts en trainers: Virginia van Dijk, Ghislaine van der Knaap, Marcella Belt


Locatie: Zwier, Vinkeveen (klik op de locatie voor Google Maps)


Prijs:¬†‚ā¨169,- early bird prijs (¬†‚ā¨199,- normale prijs) ex btw


Inclusief: Lunch, snacks, oefeningen voor thuis en nog veel meer (surprise!)

Ik ben erbij

'No one is you and that is your superpower'

Dit zijn onze superpowers:

Virginia van Dijk

Human Design expert & coach
Na een jarenlange carrière binnen corporate organisaties heb ik het besluit genomen om mijn talenten in te zetten om vrouwen te helpen hun leven te verbeteren. Toen ik met Human Design in aanraking kwam, wist ik meteen dat ik dit wilde integreren in mijn coachingspraktijk. Deze methodiek is een bijzondere combinatie van wetenschap en spiritualiteit. Thema’s die wat mij betreft vaker samen mogen gaan. 

Ghislaine van der Knaap

Coach | Strateeg | Spreker
Als iets mij voldoening geeft, is het om mensen bewust te maken van hun unieke kracht. Ik combineer mijn 15+ jaren ervaring in het bedrijfsleven (specialisme: marketing & business strategie) met mijn natuurlijke passie voor persoonlijke ontwikkeling. Met m'n specialisme in Neuro Emotionele Integratie en TMA (talent analyses) raak ik een diepere laag om echt te gaan leven vanuit je kern.

Marcella Belt

Brein & gedrag | Onderzoeker | Trainer
Ik word het allergelukkigst als ik mijn kennis kan delen over de kracht van het brein. En vooral ook het gedrag wat daaruit voortkomt. Hoe ik die kennis deel is ge√Įnspireerd¬†op basis van mijn jarenlange ervaring in de tv wereld. Ik hou van het prikkelen van alle zintuigen, zodat het publiek op een diepere laag zich bewust wordt van hun eigen systeem.

Let's (re)treat yourself today!

Virginia van Dijk x Roots | 2 oktober 2024 | Zwier Vinkenveen

Wil je niet tot 2 oktober wachten om nieuwe inzichten over jezelf op te doen die je verder op weg helpen? Geef jezelf een Human Design Rapport kado bij het uitchecken. Virigina maakt een persoonlijk rapport voor je, zodat je hele mooie inzichten krijgt over wie jij van nature bent.

Oh yes! Dit wil ik

De locatie: Zwier

Op een prachtige plek aan het water in Vinkeveen, word jij een dag volledig verzorgd. Het enige wat je hoeft te doen is de verbinding maken tussen je hart en je brein (samen met Marcella). De onnodige ‚Äėcrap‚Äô signaleren met Ghislaine en je laten inspireren over de kracht van Human Design door Virginia.

Veelgestelde vragen en belemmerende overtuigingen

Misschien zit je nog met vragen of zoek je toch nog een manier om jezelf zo'n dag niet kado te doen?
Wellicht helpen onderstaande onderwerpen jou, je kunt ook altijd contact met ons opnemen